3 načina da pošaljete poruku ženi koja vam se sviđa

Sadržaj:

3 načina da pošaljete poruku ženi koja vam se sviđa
3 načina da pošaljete poruku ženi koja vam se sviđa

Video: 3 načina da pošaljete poruku ženi koja vam se sviđa

Video: 3 načina da pošaljete poruku ženi koja vam se sviđa
Video: Emergency Kit (for the girls) back to school 2023 2024, Maj
Anonim

Konačno ste dobili kontakt žene koja vam se sviđa. Šta onda učiniti? Ako ste previše nervozni za pozivanje, pokušajte poslati poruku na mobitel. Ali prvo morate znati kako zavesti ženu putem teksta, a da ne tražite previše. Evo nekoliko savjeta.

Korak

Metoda 1 od 3: Dobro započnite

Ponovo se povežite sa starim prijateljima Korak 9
Ponovo se povežite sa starim prijateljima Korak 9

Korak 1. Budite jedinstveni

Šaljite jedinstvene i neobične poruke. Čestitanje ili pozdrav i slanje emotikona su uobičajeni. Pronađite drugi način da mu privučete pažnju i natjerate ga da pomisli "hej, ovaj tip je zanimljiv", a zatim odgovorite na svoju poruku. Evo nekoliko načina da postanete jedinstvena osoba.

  • Očarajte ga svojom duhovitošću. Pametna zapažanja mogu otkriti vaš jedinstveni način gledanja na svijet.
  • Nasmijte ga. Pokažite da možete biti kreativni i smiješni čak i slanjem poruka.
  • Reci nešto za šta nikada nije čuo. Ako čujete vijesti ili informacije koje su ga iznenadile, podijelite ih.
Imajte telefonski seks 1. korak
Imajte telefonski seks 1. korak

Korak 2. Postavite dobra pitanja

Postavljajući pitanja, žene razumiju kakav odgovor želite dobiti. Ne želite da bude zbunjen u vezi s odgovaranjem na vaše poruke (a možda i da ne odgovori na kraju). Zato je možda bolje postaviti jasno pitanje. Evo nekoliko načina postavljanja pitanja.

  • Raspitajte se o njegovom iskustvu ovog ili ovog tjedna. Ako znate da je nedavno posjetio ili prisustvovao događaju ove sedmice ili danas, pokušajte pitati.
  • Uvjerite se da on može lako odgovoriti. Ne postavljajte pitanja koja su preteška i/ili teško razumljiva.
  • Neka bude što jednostavnije. Mnogo toga možete reći u jednoj rečenici.
  • Ne budite previše konkretni. Nemojte se previše vezivati za pitanje. Postavite dovoljno otvorena pitanja i dopustite ženi da se slobodno izrazi i ne odgovarajte samo s riječju ili dvije. Umjesto da pitate "u koliko sati ste se vratili s koncerta jučer?" pokušajte pitati "kako je bilo na jučerašnjem koncertu?"
Izvinite se što ste prevarili svog partnera Korak 16
Izvinite se što ste prevarili svog partnera Korak 16

Korak 3. Obratite pažnju na rečenice i riječi koje koristite

To je trivijalno, ali dobra je ideja obratiti pažnju na svaku riječ koju upišete prije slanja poruke. Iako ne morate biti pisac da biste poslali poruku, morate pokazati da vam je dovoljno stalo do njega sastavljanjem dobrih i ispravnih rečenica.

Nemojte biti lijeni koristiti interpunkciju i velika slova. Ali nemojte ni previše koristiti interpunkciju. Zatim provjerite svoju poruku prije slanja

Pozovite djevojku preko teksta Korak 1
Pozovite djevojku preko teksta Korak 1

Korak 4. Nemojte pretjerivati i pretvarajte se

Ako se uložite previše, primijetit će i pobjeći. Budite prirodni i nemojte pretjerivati u izgovaranju stvari koje nikada niste rekli. Žene mogu brzo uočiti lažnu osobu. Dakle, ne biste trebali to učiniti.

  • Samo se opusti. Ne šaljite preduge i zbunjujuće poruke. Šaljite jedan po jedan.
  • Ne prisiljavajte sebe da budete duhoviti. Ako ste zaista duhoviti po prirodi, to je u redu. Međutim, ako morate upisati „hahaha“nakon što se našalite, najbolje je da ne počnete šalu.
  • Upamtite, žena koju tražite može biti jednako nervozna kao i vi. Zato se opustite i budite svoji u interakciji. Ne forsirajte se previše da biste rekli savršenu stvar.

Metoda 2 od 3: Zadržite njegovu pažnju

Pozovite djevojku preko teksta Korak 12
Pozovite djevojku preko teksta Korak 12

Korak 1. Učinite razgovor zanimljivim

Pokažite da možete imati zabavan razgovor, čak i ako je to samo na vašem telefonu. Na taj način može pomisliti da s vama može biti zabavno razgovarati kad ga sljedeći put vidite lično. Vaš cilj prilikom slanja poruka je da mu kažete nešto o sebi i učinite ga znatiželjnim i saznate. Ako ste zainteresirani, nastavit će vam slati poruke ili odgovarati. Evo kako.

  • Potražite zajednički jezik. Imajući nešto zajedničko, imate o čemu razgovarati. Međutim, tražite zajednički jezik u lakim stvarima. Ne pokušavajte pronaći zajednički jezik o dubokim temama prilikom razmjene poruka.
  • Podijelite svoja interesovanja i strasti, bilo da se radi o fudbalu ili kuhanju, šta god. Možda ga zanima više.
  • Recite to ako zaista morate raditi nešto što vam je hobi ili interes. Može ga zanimati ako zaista imate život i interese.
Pozovite djevojku preko teksta Korak 5
Pozovite djevojku preko teksta Korak 5

Korak 2. Zadirkujte ga

Flertovanje sa ženom ne samo da joj poželi da nastavi ćaskanje sa vama, već takođe daje znak da vam se sviđa. Međutim, nemojte pretjerivati i natjerati ga da izmiče. Evo kako.

  • Šalim se. Ako je pravi trenutak, pokažite da se možete i šaliti i davati smiješne komentare. Žene ne vole previše ozbiljne muškarce.
  • Ako ih poznajete dovoljno, pokušajte se našaliti. Ali pobrinite se da se slaže s vašim šalama i zna da niste ozbiljni i samo se šalite.
  • Slobodno s vremena na vrijeme pošaljite emotikone kao način za flert. Ali nemojte ga koristiti prečesto.
Pošaljite poruku djevojci koju ste upravo upoznali Korak 10
Pošaljite poruku djevojci koju ste upravo upoznali Korak 10

Korak 3. Pokažite svoju zabrinutost

Postoji mnogo načina da pokažete da vam je stalo do žene, a da to ne pokažete otvoreno. Slanje poruka u pravo vrijeme pokazuje da vam je stalo do njih i mislite da su važne. Evo kako pokazati svoju zabrinutost putem tekstualnih poruka.

  • Cijenite njegovo mišljenje. Pitajte je za mišljenje o određenoj temi, poput najnovijeg filma ili nove pjesme koja je trenutno popularna.
  • Postavljajte lična pitanja koja nisu duboka. Pitajte jednostavne stvari kao što je plan za vikend.
  • Pokažite da se sjećate prethodnog razgovora. Ako ikada kaže da ima ispit sljedeće sedmice, ne zaboravite joj dati poruku ohrabrenja ili se moliti za nju dan prije ispita.
Neka vam bivši opet padne 12. korak
Neka vam bivši opet padne 12. korak

Korak 4. Ne pretjerujte

Pobrinite se da na vaše poruke odgovorite dobro i da ih ne zasipate neželjenim porukama. Možete pokazati da ste zainteresirani, ali izbjegavajte biti pretjerano uporni, dosadni ili čak neugodni. Evo kako to izbjeći.

  • Uvjerite se da je broj odlaznih i dolaznih poruka uravnotežen. Ako nakon slanja deset poruka dobijete samo jedan ili dva odgovora, zastanite.
  • Nemojte samo odgovarati odmah nakon što primite odgovor. Ako mu treba mnogo vremena za odgovor, polako. Ako odgovorite odmah nakon što vam je odgovorio samo u roku od nekoliko sati, ispostavit ćete se kao previše uporni. Samo se opustite i budite sigurni.
  • Izbjegavajte pretjerane emotikone. Iako je povremena upotreba emotikona odličan način za flert, nemojte ih koristiti prečesto.
  • Izbjegavajte pretjerano pisanje velikih slova i interpunkciju. Davanje deset upitnika pitanju je čudna stvar. Ne čini to.

Metoda 3 od 3: Završite dobro

Neka vam bivši opet padne 13. korak
Neka vam bivši opet padne 13. korak

Korak 1. Završite razgovor kad dođe vrijeme

Da biste zadržali njegovo zanimanje za vas, završite razgovor u pravo vrijeme. U suprotnom će mu biti dosadno, zauzet će ili ostati bez tema za raspravu. Završite razgovor u pravo vrijeme i započnite ponovo neki dan. Evo nekih znakova da biste trebali prekinuti razgovor.

  • Ako je žena prekinula razgovor, onda je dobro da joj ne pošaljete poruku neko vrijeme, sve dok sama ne započne razgovor.
  • Ako primite samo odgovor od jedne ili dvije riječi, možda je zauzet ili vam nije zainteresiran za slanje poruka.
  • Ako odgovor dobijete tek nakon nekoliko sati ili dana, nemojte ga forsirati. Cijenite život koji on živi, a živite i vi. Ali nemojte se obeshrabriti, jednog dana ćete definitivno dobiti priliku za interakciju s njim.
Zaliječite porodične rane Korak 6
Zaliječite porodične rane Korak 6

Korak 2. Završite pozitivno

Pobrinite se da nakon što razgovor završi možete to lako ponoviti drugi dan. To je lako; recite mu da jedva čekate da ponovo razgovarate s njim ili mu recite šta ćete kasnije učiniti kako biste mogli razgovarati s njim sljedeći put. Evo dobrog načina da završite razgovor.

  • Molite se za pozitivne stvari o tome šta će ili radi („zabavite se“, „sretno“i slično).
  • Nađite lijep način da mu date do znanja da mislite na njega.
  • Recite dobro jutro ili laku noć kad je potrebno. Ali naravno, nemojte to činiti prečesto u ranim fazama.
  • Recite svom odredištu ako ste na putu. Možda će to shvatiti kao poziv na sastanak.
Privucite ženu Korak 8
Privucite ženu Korak 8

Korak 3. Ako ste puno čavrljali i do sada je dobro išlo, zatražite da se upoznate

Doći će pravi trenutak. Možda će odbiti, ali to ne znači da je gotovo. Ako prihvati, odlično. Evo kako ga pozvati.

  • Ne morate biti previše formalni. Samo mu recite gdje želite ići, a zatim ga pitajte želi li sa vama.
  • Ako raspravljate o nečemu dubokom i detaljnom, pokušajte to iznijeti sa "hajde da razgovaramo o ovome lično u kafiću ili restoranu".

Savjeti

  • Nemojte često pisati poruke i očekujte da će vam odgovoriti na sve. Upamtite, on takođe ima život kao i drugi prijatelji.
  • Ako na vašu poruku ne odgovorite odmah, budite strpljivi. Ne šaljite poruke koje sadrže samo jedan znak pitanja kao oblik upita šta se radi.
  • Ne razmišljaj tako. Budi svoj.

Preporučuje se: