3 načina za flert sa ženom

Sadržaj:

3 načina za flert sa ženom
3 načina za flert sa ženom

Video: 3 načina za flert sa ženom

Video: 3 načina za flert sa ženom
Video: Pročitajte Ljude Čim Ih Vidite (14 Primjera Govora Tijela) 2024, Maj
Anonim

Ključ za flert sa ženom je dati joj do znanja da je privlačite, ali ne pretjerujte. Morate se moći opustiti, ali i dalje biti šarmantan i ne žuriti u flert. Ako želite znati kako zavesti ženu od trenutka kada upoznate oči, slijedite ove korake.

Korak

Metoda 1 od 3: Pokažite da ste zainteresovani za njega

Flertuj sa devojkom Korak 1
Flertuj sa devojkom Korak 1

Korak 1. Koristite pozitivan govor tijela

Vaše tijelo može natjerati ženu da shvati da je privlačite prije nego što išta kažete. I može vam pomoći da kasnije flertujete. Postoji nekoliko trikova koje morate znati da biste pokazali svoje interesovanje govorom tela.

  • Održavajte kontakt očima. Gledajte direktno u oči žene dok razgovarate i ne gledajte u telefon niti gledajte okolo, u bilo koju svrhu. Morate dati ženi svu svoju pažnju i pokazati je, a često okretanje nije način da se to pokaže.
  • Gledajte gore ili se nagnite naprijed dok razgovarate. Sjedeći ili stojeći, nagnite se prema njemu. Ali nemojte se previše približavati ili ćete ga uplašiti i pomisliti da je čudan.
  • Ne zaboravite se nasmiješiti. Pokažite mu svoj osmijeh čak i ako rijetko ili niste govorili. S pozitivnim raspoloženjem, lako možete flertovati s nekim.
  • Ne saginji se. Stanite ili sjedite uspravno kako biste pokazali svoje povjerenje.
Flertuj sa devojkom Korak 2
Flertuj sa devojkom Korak 2

Korak 2. Naučite implicitno prenijeti stvari

Reći nešto implicitno ključ je uspješnog flertovanja. Morate znati razliku između reći da vas nešto zanima i "naznačiti" da vas nešto zanima. Naravno, reći da ste zainteresirani i ne čini druge ljude znatiželjnima. U međuvremenu, ako ste implicitni i ukažite na to da ste zainteresirani, ženu ćete zainteresirati i poželjeti da nastavi razgovarati s vama.

  • Potražite implicitne načine da komplimentirate ženi. Umjesto da odmah kažete da je danas zaista lijepa, recite "sigurno vam je trebalo dosta vremena da se danas spremite."
  • Potražite implicitne načine da pokažete da želite provesti vrijeme s njim. Ako kaže da voli plivanje, nemojte reći da ga ne želite vidjeti u kupaćem kostimu. Pokušajte reći "Volim žene koje vole plivati, posebno na plaži ljeti."
  • Potražite implicitne načine da kažete da vam je poseban. Umjesto da kažete da je zaista lijepa, recite "žena poput tebe lako može pronaći dečka."
Flertuj sa devojkom Korak 3
Flertuj sa devojkom Korak 3

Korak 3. Postavite pitanja o njemu

Ne morate raditi nikakve posebne trikove da biste upoznali ženu. Postavljanje pitanja o njenim interesima ili pozadini u pravo vrijeme odličan je način da flertujete i pokažete da ste zainteresirani za nju. Evo nekih stvari koje možete pitati.

  • Kad se šali, pitajte ga čime se bavi u slobodno vrijeme. To pokazuje da ga želite upoznati.
  • Pitajte ga ima li braće i sestara. Žene vole pričati o svojoj braći i sestrama.
  • Pitajte ga ima li kućne ljubimce. Ako ima, pitajte ga voli li svog ljubimca.
  • Pitajte ga za mišljenje o jednostavnim ili trivijalnim stvarima. Pitajte šta bi moglo biti smiješno, ali zanimljivo, poput "šta mislite o momcima koji nose ružičasto?"
Flertuj sa devojkom Korak 4
Flertuj sa devojkom Korak 4

Korak 4. Šalite se s njim

Kad vam bude dovoljno ugodno razgovarati s njim, pokušajte se šaliti s njim. Trenutak kada se osjećate ugodno i sigurno početi se šaliti može varirati, to može biti od početka razgovora, ili to može biti nakon nekoliko minuta razgovora. Kad dođe pravi trenutak, nemojte se bojati šaliti se s njim.

  • Šale o njegovom interesu. Ako voli gledati dobre filmove u kinu, pokušajte se našaliti pitajući ga voli li gledati indonezijske horor filmove ili druge loše filmove.
  • Šalim se oko svog izgleda. Pobrinite se da to učinite hvalećim tonom i namjerom. Ako nosi prsten koji nije srebrni, pokušajte pitati je li to pravo srebro.
  • Šali se s načinom na koji se smije. Ako ima smiješan način smijeha, pitajte ga voli li biti sa smiješnim ljudima kako bi se mogao puno smijati i slušati.

Metoda 2 od 3: Zavedite ga

Flertuj sa devojkom Korak 5
Flertuj sa devojkom Korak 5

Korak 1. Impresionirajte ga svojom inteligencijom

Ako možete pokazati da ste inteligentna osoba i sposobni da duhovito i duhovito reagirate na prave trenutke, on će biti impresioniran vašim flertovanjem. Evo kako impresionirati žene svojom inteligencijom.

  • Pokažite da možete nastaviti pratiti tok razgovora. Dajte vam duhovit ili sarkastičan komentar, odgovorite jednako inteligentno.
  • Budite originalni, jer dio pameti je znati se pozabaviti starom temom na nov i jedinstven način. Ne govori ono što većina ljudi može reći.
  • Upoznajte s kim razgovarate. Ako je žena s kojom razgovarate inteligentna i kreativna, možete odgovoriti pomoću složenih i neobičnih referenci. Ali ako ne, ne pokušavajte previše zakomplicirati, inače će se zbuniti.
Flertuj sa devojkom Korak 6
Flertuj sa devojkom Korak 6

Korak 2. Pokažite svoj smisao za humor

Smiješne momke je teško pronaći, pa se morate istaknuti pokazujući svoj smisao za humor. Postoji nekoliko načina na koje možete koristiti humor za flert.

  • Šalite se u pravom trenutku kako ne biste prekinuli drugu osobu ili isključili temu i tok razgovora.
  • Ako kaže nešto smiješno, nemojte samo odgovoriti "to je smiješno". Odgovorite odgovarajućim humorom.
  • Ne pretjerujte. Ako se previše trudite da budete smiješni, primijetit će to drugi ljudi, posebno žene.
  • Naučite da se smejete sami sebi. Žene vole muškarca koji je svjestan i prihvaća činjenicu da nije savršen i da život ne shvaća previše ozbiljno.
Flertuj sa devojkom Korak 7
Flertuj sa devojkom Korak 7

Korak 3. Budite sigurni, ali nemojte biti arogantni

Samopouzdanje je ključ privlačenja žene i njenog zavođenja. Ako ste sigurni i ugodni sami sa sobom, flert sa ženom nije težak.

  • Budite pozitivni. Razgovarajte o stvarima u kojima uživate, bilo da je to vaš posao, hobi ili prijatelji. Ako negativno razmišljate o svemu, bit ćete nezadovoljni sobom.
  • Ne vrijeđajte sebe. Malo se nasmijati razlikuje se od toga da sebe nazivate gubitnikom ili kažete da nikada nećete biti uspješni.
  • Razgovarajte o temi ili stvari u kojoj ste dobri. Ako ste gitarist ili odličan kuhar, neka to bude tema za razgovor, ali nemojte biti arogantni i hvaliti se.
  • Ne ponašajte se kao da ste sjajni i on ima sreću što ima priliku razgovarati s vama. Bilo ko, muško ili žensko, bio bi lijen razgovarati s ovakvim ljudima. Kada je u pitanju razgovor sa nekim, niko nije superiorniji od drugog. Svako ima sreću što može razgovarati međusobno.

Metoda 3 od 3: Stvari koje treba izbjegavati

Flertuj sa devojkom Korak 8
Flertuj sa devojkom Korak 8

Korak 1. Nemojte biti previše otvoreni

Ako ste previše otvoreni, žena koja vam se sviđa brzo će pobjeći. Implicitni komplimenti su važni, ali nemojte biti agresivni dajući previše intimne komentare kada nije pravi trenutak. Žene će osjećati da imate zlu namjeru.

  • Nemojte biti previše agresivni i reći "hej, želiš li se poljubiti?" Umjesto toga, pokušajte reći "Sviđa mi se tvoja boja ruža"
  • Ne dajte previše seksualne komentare. Nemojte reći "imate lijepe obline." Mogao te je ošamariti. Pokušajte reći "izgledaš tako lijepo u toj haljini."
  • Ne posvećujte joj sve svoje vrijeme i pažnju. Nađite vremena za druge ljude. Ne brini, ako mu se sviđaš, neće otići.
Flertuj sa devojkom Korak 9
Flertuj sa devojkom Korak 9

Korak 2. Nemojte biti previše implicitni

Važno je reći nešto implicitno, ali ne želite biti toliko implicitni da je vaša poenta potpuno pogrešno shvaćena. Ključ je pronaći način da mu date do znanja da vam je stalo do njega. Ako ste previše implicitni i ne uspijevate to prenijeti, kasnije neće pomisliti da ste važni.

  • Kako bi mogao razumjeti, dajte nekoliko savjeta ili znakova da ste zainteresirani za njega.
  • Objasnite da vam on nije samo prijatelj. Pohvalite njen izgled, recite joj koliko je posebna ili tretirajte razgovor sa njom kao spoj. Ako ne pokažete da ga smatrate posebnim, onda će pomisliti da vam je samo prijatelj.
Flertuj sa devojkom Korak 10
Flertuj sa devojkom Korak 10

Korak 3. Ne zaboravite ostati povezani

Zaista, želite zavesti ženu da joj se približite. Ali ako ga samo pokušavate zadirkivati cijelo vrijeme, vaš će trud biti uzaludan.

  • Možete flertovati prateći tok razgovora i postavljajući temu razgovora pri ruci.
  • Pobrinite se da vas, kad završite s ćaskanjem, malo bolje upozna. Da bi bio u vezi, prvo vas mora bolje poznavati i obrnuto.

Preporučuje se: