Kako prići djevojci koja već ima djevojku (sa slikama)

Sadržaj:

Kako prići djevojci koja već ima djevojku (sa slikama)
Kako prići djevojci koja već ima djevojku (sa slikama)

Video: Kako prići djevojci koja već ima djevojku (sa slikama)

Video: Kako prići djevojci koja već ima djevojku (sa slikama)
Video: 9 Stvari Koje Možete Učiniti Danas Da Izgledate PRIVLAČNIJE 2024, Maj
Anonim

Našao si savršenu djevojku u svojim očima. On vas zaista razumije, uvijek vas nasmijava i tjera vas da poželite da ste uvijek uz njega. Nažalost, postoji jedan problem: on već ima djevojku. Želite da zna da vam se sviđa - a možda čak i želite biti s njim - a da ga ne uvrijedite i ne izazovete nevolje. Ako želite znati kako možete prići djevojci i uspješno je privući, a da pritom ne postanete loš momak, pogledajte sljedeće korake:

Korak

1. dio 3: Čitanje situacije

Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 1
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 1

Korak 1. Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa o njenom dečku

Ako vam je dečko te devojke blizak prijatelj, bolje je da odustanete osim ako ne želite da uništite svoje prijateljstvo. Međutim, ako ne znate ko joj je dečko i želite znati kakav je odnos djevojke sa njenim dečkom, možete pokušati doći do informacija o tome koliko je i koliko ozbiljna njihova veza pametno, a da ne ulazite u nju više nego što trebate. Evo nekih izraza koje možete reći:

  • "Šta ćeš raditi ovaj vikend?"
  • "Koliko dugo izlaziš s njim?"
  • "Imam dečka, ali naša veza je okončana prije nekoliko mjeseci. Bilo je jako teško, ali sada se osjećam bolje."
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 2
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 2

Korak 2. Saznajte je li zadovoljan odnosom koji ima sa svojom djevojkom

Naravno, ne možete ga direktno pitati je li sretan. Možete to pogoditi iz razgovora. Jednostavno rečeno, ako se žali na svoju djevojku ili nešto slično, to je snažan znak da njegov odnos sa djevojkom nije baš dobar. Pokušajte upoznati njena osjećanja upućujući joj ležerne komentare i provjerite da li dobro reagira ili ne. Jednostavno rečeno, ne želite pokušati dobiti djevojku koja ima dobru, dugogodišnju vezu, a isto tako ne želite se suočiti s emocionalnim problemima čak i ako djevojka odluči prekinuti svoju vezu.

  • Pokušajte reći nešto poput: "Sigurno ste sretni što izlazite s njim. Je li?"
  • ili: "Vas dvoje ste zajedno dvije godine? To je dugo …"
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 3
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 3

Korak 3. Saznajte da li ste zainteresovani za vas

Prije nego što nastavite, pokušajte saznati je li djevojci romantično stalo do vas. Pogledajte znakove. Pokušava li razgovarati s tobom? Da li postaje sretniji kad uđete u sobu. Da li se opravdava da je uvijek uz tebe? Je li vas makar malo zaveo? Ako je tako, onda postoji velika šansa da vas privlači. Evo još nekih načina na koje možete saznati kako se osjeća:

  • Pričajte o drugoj djevojci ispred njega. Bez da budete previše direktni, provjerite je li ljubomoran.
  • Učinite mu kompliment jednom ili dvaput. Pogledajte da li će vam nekom drugom prilikom dati kompliment.
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 4
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 4

Korak 4. Nemojte zaglaviti u zoni prijatelja

Ako želite biti s djevojkom, izbjegavajte biti njen najbolji prijatelj/prijatelj kojem se može obratiti kada ima problema. Iako isprva razgovor o njegovoj djevojci, kao i o njegovoj romantičnoj vezi može biti dobar način da saznate više o djevojčinoj vezi, ne želite završiti kao momak s kojim odlazi sa svojim romantičnim dramama i postaje tamo gdje se žali o njenim problemima, naravno sa dečkom. Želite da vas vidi kao drugog momka s kojim bi potencijalno mogao biti romantično povezan, direktan i jednostavan, a ne samo kao svog najboljeg prijatelja.

  • Iako želite da vas vidi kao potencijalnu romantičnu vezu s njim, to ne znači da želite da vas vide kao muškarca koji je pametniji i zgodniji od svoje djevojke. Mora vas vidjeti kao nekoga potpuno novog, osvježavajućeg i zabavnog, a ne kao nekog drugog momka kojeg može jednostavno odvesti u kino i držati se za ruke.
  • Ako se počne žaliti na problem koji ima sa svojom djevojkom, pokušajte reći nešto poput: "Možete razgovarati o tome sa svojim najboljim prijateljem. Jednostavno ne želim da vam ometam takve stvari, je li u redu?"
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 5
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 5

Korak 5. Znajte za koje djevojke se ne biste trebali boriti

Ako želite prići djevojci koja vam se sviđa, a koja nažalost već ima dečka u nadi da će raskinuti s njim i biti s vama, morate se pobrinuti da djevojka s kojom izlazite bude vrijedna. Ona je djevojka koju iskreno privlačite i ne želi se samo igrati s vama, a zatim se vratiti sa svojim dečkom. Evo nekih djevojaka koje biste trebali izbjegavati:

  • Devojka koja pristane na večeru i ide u bioskop sa tobom koja se tada vraća samo svom dečku. Ne pozivaj je kao dečka, osim ako nisi djevojka. Možda bi vas samo iskoristio za besplatnu hranu i piće.
  • Devojka koja vas je zavodila mesecima, ali ni vi ni ona niste prešli na ozbiljniju vezu. Ne borite se za djevojku koja stalno flertuje s vama koja samo želi privući vašu pažnju i ništa više.
  • Devojka koja ima ludog dečka. Sigurno se ne želite miješati u nešto neugodno.
  • Devojka koja samo želi da bude prijatelj sa momkom. (Pogledajte prethodni korak iznad koji predlaže izbjegavanje prijateljske zone po svaku cijenu).
  • Devojka koja te koristi samo da bi joj dečko bio ljubomoran. Kloni se takvih djevojaka.

2. dio 3: Pokušavate dobiti djevojku kakvu želite

Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 6
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 6

Korak 1. Cijenite djevojku

Ako želite da se djevojci sviđate, morate to poštovati, posebno činjenicu da već ima dečka. Ne šalite se s njenim dečkom, budite agresivni, uvijek ga pokušajte zagrliti ili omalovažavati njenog dečka i romantične veze. Ako zaista želite da mu se sviđate, morate se prema njemu odnositi s poštovanjem. Možete mu dati kompliment, ali nemojte dopustiti da izgledate poput momka koji osjeća da nema ništa loše u tome da zavedete djevojku koja već ima dečka. Neka djevojka vidi da imaš nešto posebno.

Čak i ako se djevojka osjeća sretnom što je u vašoj blizini, najbrži razlog koji je može otjerati je otvoreni pokušaj da je dobijete

Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 7
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 7

Korak 2. Neka djevojka preuzme inicijativu

Učinite da mu se zaista sviđate i da želi provoditi više vremena s vama. Recite mu film koji želite pogledati i vidi hoće li vas zamoliti da izađete s njim. Recite mu o zabavi koju vodite i provjerite želi li doći. Neka inicijativa bude u njegovim rukama kako bi mogao donositi vlastite odluke bez osjećaja da ga previše gurate. Pokušajte biti čovjek kojeg nije lako steći. Ostavite dojam da ste kompetentan momak i da vas traži puno djevojaka kako bi djevojka shvatila da ako vas privlači, mora se potruditi.

Učiniti da shvati koliko ste zaista nevjerojatni bolje je nego poniziti se tako što ćete ga moliti da provede vrijeme s vama kad saznate da već ima djevojku

Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 8
Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 8

Korak 3. Pronađite način da budete s njim

Provedite vrijeme s njim bilo da studirate zajedno, idete na istu zabavu ili samo idete u kafić nakon nastave. Nemojte samo flertovati s njom putem SMS -a ili Facebooka ako zaista želite otići negdje s njom. Ako mislite da će vam izlazak sam s njim biti čudan, pokušajte poći s njim i vašim drugim prijateljima. Međutim, ubuduće pokušajte izaći sami s njim kad budete imali priliku, pa on počinje romantično razmišljati o vama i shvaća da ste vi i on vrlo kompatibilni.

Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 9
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 9

Korak 4. Neka se osjeća posebno

Dajte mu do znanja da vidite nešto posebno u njemu i da mu ne prilazite samo zato što mislite da je zgodan. Dajte mu komplimente u vezi njegove kose, njegove ličnosti ili napornog rada u školi. Ne biste trebali otvoreno pokazivati interes za njega, dodirivati ga ili bilo šta drugo. Morate mu dati do znanja da vidite nešto posebno u njemu. Ako osjeća da ga smatrate nevjerojatnom djevojkom, počet će vas doživljavati kao pravog momka za njega.

  • Pokažite devojci da vam je stalo do njenog mišljenja. Pitajte ga šta misli o vašim novim cipelama, učiteljici hemije u vašem razredu ili o novom bendu koji vam se sviđa. Dajte mu do znanja da vam ono što misli znači mnogo.

    Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 09Bullet01
    Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 09Bullet01
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 10
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 10

Korak 5. Pokažite da ste zainteresovani za njega

Ne morate to reći izravno, ali morate ga natjerati da vidi da ga vidite kao više od prijatelja. Možete to pokazati kroz komplimente, dajući mu korisne savjete koji pokazuju da vam je zaista stalo do njega, ili tako što ćete uspostaviti kontakt očima i stajati blizu njega dok razgovarate. Evo nekih izraza koje možete reći:

  • "Mislim da vaša nova frizura više ističe vaše oči. Vaša prethodna frizura je izgledala prilično, ali sada je ljepša."
  • "Ti si jedina djevojka koju sam upoznao i koja voli sport i s njom je lako razgovarati o bilo čemu. Sviđa mi se."
  • "Mislim da mogu razgovarati s tobom o bilo čemu."
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 11
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 11

Korak 6. Pokažite mu koliko ste nevjerojatni

Ne morate lagati da biste ga impresionirali i smatrali da vrijedi znati vas. Budite skromni, ali i pokažite da ste kompetentni, pametni, kul, talentovani, privlačni, ali i neko ko je savršen za njega. Iskreno budi najbolji koji možeš biti.

  • Budite otvoreni prema njemu o stvarima koje su vam važne. Međutim, također se morate pobrinuti da i on bude otvoren.
  • Nakon što ste mu rekli nešto sasvim lično, možete reći: "Dugo nisam nikome pričao o tome. Iz nekog razloga, lako vam mogu reći."
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 12
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 12

Korak 7. Budite mu neko novi

Sjećate li se onoga što je ovaj članak ranije rekao da posljednja stvar koju djevojka želi je drugi momak koji izgleda potpuno kao njen dečko? Da, ovo je vrlo tačno. Budite spontani i zabavni. Nemojte joj zvati ili slati poruke svakih pet minuta samo da biste saznali šta radi. Pozovite ga da učini nešto neočekivano i zabavno. Učinite mu iskreni kompliment ili slatki mali poklon. Pozovite ga na ples nasred ceste. Učini ono što njegova dosadna stara djevojka nikada ne bi učinila. Učinite da se osjeća živim kad god je s vama.

Ne bojte se razgovarati s njim o slučajnim stvarima ako je smiješno i zanimljivo. Ne morate biti fiksirani na određene stvari

Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 13
Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 13

Korak 8. Ustrajno mu priđite (bez ometanja)

Ovo je nešto što treba učiniti. Želite da zna da ga želite, a da pritom ne bude previše napet ili strastven. Razgovarajte s njom na zabavama, šetajte pored nje nakon nastave, ali nemojte biti tip kojeg može zavesti i biti momak s kojim se može zabaviti, a zatim se vratiti svom dečku. Koliko god je to moguće, trebali biste biti u njegovoj blizini, dati mu do znanja da ste zainteresovani za njega, ali isto tako morate mu dati do znanja da nećete stalno čekati da se odluči.

Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 14
Razgovarajte sa djevojkom koja vam se sviđa ako ima dečka Korak 14

Korak 9. Imajte romantičnu vezu s njim

Ako joj prilazite samo mjesecima, pomislit će da može imati momka koji može koketirati s njom i imati dečka. Da, to zaista nije lijepo, i što duže flertuješ s njim, on će više vidjeti da može biti s tobom bez potrebe za ozbiljnijom vezom. Zato je vrijeme da napravite potez, pitate ga kako se osjeća prema vašem interesu za njega ili ga zamolite da odluči što će učiniti, bilo da to znači biti s njim ili se vratiti s djevojkom. U idealnom slučaju, naravno, raskinuo bi sa svojom djevojkom, a zatim bio u vezi s vama.

Naravno, što prije se to dogodi, to je bolje za vas. Ako mjesecima samo flertuješ s njim, a da ne kreneš naprijed, velike su šanse da nikada neće prekinuti sa svojom djevojkom

3. dio 3: Stvari koje trebate učiniti nakon što ste sa djevojkom koju želite

Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 15
Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 15

Korak 1. Ne žurite, polako prihvatite vezu

Uspeli ste da dobijete ono što ste hteli. Uhvatio si djevojku i ona je ostavila svog dečka gubitnika. Ali to ne znači da morate odmah kupiti zaručnički prsten ili otići s njim na dugo putovanje vikendom. Čak i ako djevojka prekine lošu vezu, bit će joj potrebno vrijeme da to prebrodi i krene naprijed s vama, pa joj dajte vrijeme i priliku da se osjeća bolje. Ako pokušate biti s njim i izlaziti s njim svake sekunde i svaki dan, možda će se osjećati umorno i otići od vas. Umjesto toga, dajte mu malo vremena za sebe i idite na spoj jednom ili dva puta sedmično, ili na sastanak kad god se osjeća spremnim.

  • Ovo je nešto što malo ljudi razumije: raskid u vezi uvijek je bolan, čak i kad ste vi taj koji je prekinuo vezu. Mogli biste pomisliti da se osjeća potpuno oslobođenim i sretnim nakon što se riješio zagušujućih tereta u svom životu, ali svakako se mora nositi s bolom, kao i tugom koja neizbježno dolazi nakon rastanka s nečim, čak i kad nešto nije dobra stvar. Morate ovo razumjeti.

    Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 15Bullet01
    Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 15Bullet01
  • Iako ne mora uvijek prvi nazvati ili poslati poruku, samo mu dajte priliku da preuzme inicijativu. Ako ga uvijek prvo nazovete, možda će pomisliti da nije spreman za novu djevojku ili za početak ozbiljne veze.

    Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 15Bullet02
    Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 15Bullet02
Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 16
Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 16

Korak 2. Izbjegavajte razgovor o njegovoj bivšoj djevojci

Bilo da prekine tromjesečnu vezu s kretenom ili prekine petogodišnju vezu s finim, ali dosadnim momkom, ne biste ga trebali odgajati, pogotovo kad se samo želite ismijavati s njim, nazivajući ga dečkom. gubitnik, podsjećajući djevojku da je previše dobar za takvog muškarca itd. Iako su vaše namjere možda iskrene i samo želite učiniti da se djevojka osjeća bolje nakon što je okončala nešto što nije dobro, ona to može shvatiti kao kritiku veze u kojoj je bila, a može se i osjećati uvrijeđeno, uvijek postoji šansa da ipak ima osećanja prema svom bivšem dečku..

  • Dajte mu vremena. Da je veza u kojoj je završio pet godina, onda da, vjerovatno ne bi bio spreman dugo pričati o tome. Možda će mu čak trebati i godina dana da može pričati o svojoj bivšoj djevojci bez osjećaja povrijeđenosti i tuge. Budi strpljiv. Ako mu stalno budete postavljali pitanja o njegovoj bivšoj djevojci, pomislit će da ste ljubomorni, pa će se i naljutiti na vas.
  • Pa, možda je ovo dio njegovog života u koji neko vrijeme ne možeš ući jer ima veze s njegovom bivšom djevojkom. Niko ne kaže da je lako dobiti djevojku koja već ima dečka, niti kaže da to nema nikakvih posljedica. Ali ako strpljivo prođete kroz ovo bolno vrijeme, sve će vam se isplatiti, a ne uzalud.
Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 17
Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 17

Korak 3. Nemojte misliti ništa neobično

Da, dobio si djevojku od njenog starog dečka. Možda ćete početi razmišljati o mogućnosti da ona ima aferu (ili emocionalnu aferu) s drugim muškarcem jer i on radi istu stvar s vama i bojite se da će u budućnosti doći drugi muškarac, ali nadamo se da će prekida svoju posljednju vezu zato što je to učinio, veze su loše i zato što vidi nešto posebno u vama, a ne zato što je nevjerna djevojka. Ako on ima ličnost kakvu ste se bojali, mogli biste biti zabrinuti, ali ako on nema tu ličnost, onda ne morate brinuti, iako nažalost ponekad srce odluta do nečega zaslužnijeg.

  • Posao koji imate je da se usredsredite na svoju novu vezu umesto da brinete o mogućnosti da bi je mogao privući drugi momak. Ako ste stalno ljubomorni i mislite čudne stvari zbog načina na koji ste to shvatili s njim, vaša novootkrivena ljubav neće dobro proći.
  • Ako se upravo riješio nečeg ozbiljnog, posljednja stvar koju vjerovatno želi je da se osjeća suzdržano kao i uvijek i da vas mora držati u toku sa onim što radi.
Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 18
Razgovaraj sa djevojkom koja ti se sviđa ako ima dečka Korak 18

Korak 4. Počnite iznova

Uspjeli ste dobiti djevojku koju ste htjeli, a možda čak i zvanično izlaziti s njom. Možda ste vi i on zajedno jer stvari ne izgledaju dobro, ali to ne znači da morate stalno razmišljati o njima. Fokusirajte se na ono što je pred vama, a ne na prošlost. Pokušajte izgraditi snažan temelj za svoju ljubav, tako da se ne temelji na lažima, izdajama i neizvjesnosti. Čak i ako vi i on imate težak početak, možda ćete uspjeti izgraditi jaku vezu, iako da, neće biti tako lako da ste vi i on samo dvoje slobodnih ljudi koji se sastaju u baru. Ako zaista želite da vaš odnos s njim prođe dobro, usredotočite se na stvari koje ćete vas dvoje raditi zajedno, a ne na bol u prošlosti.

  • To ne znači da ne možete govoriti o prvim danima vaše veze. To znači da biste se trebali fokusirati na zabavne stvari u budućnosti, a ne na bol koju ste možda osjećali u prvim danima veze.
  • Potražite nove stvari koje nikada niste radili, a koje ste oduvijek htjeli isprobati, bilo da pravite vlastiti sushi ili idete na planinarenje. Pronađite ono za šta možete tvrditi da je vaše i što možete koristiti za izgradnju čvrstih temelja za ljubav koju gradite. Tada se samo trebate smiriti, opustiti se i uživati u ljubavi!

Savjeti

  • Napomena: pobrinite se da dečko djevojke koja vam se sviđa nije u blizini kad joj priđete.
  • Ne ponašajte se čudno oko djevojke i budite kul, normalan momak oko nje. tada sve može lako da se pokrene.
  • Nemojte nikome reći da vam se djevojka sviđa osim dobrom prijatelju ili nekome kome možete vjerovati.
  • Razgovarajte s njim i saznajte o kojim stvarima možete razgovarati zajedno, zatim možete razgovarati s njim o tim stvarima, kasnije će početi razmišljati: "Vau, on i ja smo zaista dobri zajedno". Kasnije će vas možda čak moći sresti i razgovarati o stvarima koje ne može podijeliti sa svojom djevojkom.
  • Ako dobro upoznate njegove prijatelje, oni će mu možda reći lijepe stvari o vama i on će se možda početi zanimati za vas.
  • Ne pokušavaj prići djevojci ako poznaješ njenog dečka jer bi se na kraju mogla posvađati s njim.
  • Izbjegavajte njegovu bivšu djevojku. Možda bi pokušao započeti svađu s vama i iznervirati vas jer misli da ste vi razlog što je djevojka prekinula s njim. Držite se na što većoj udaljenosti. Ako se zagrijava, ne pokušavajte ga izazvati natrag.

Upozorenje

  • Na šta treba paziti: Ako djevojka raskine s dečkom kako bi bila s vama, koje je garancije mogu spriječiti da vas napusti kad dođe novi momak?
  • Ako je djevojka sa svojim dečkom, nemojte se miješati. Oni neće brinuti o vašem postojanju. Biti u njihovoj blizini može učiniti da se prijateljstvo koje gradite sa djevojkom osjeća čudno.
  • Ako ste neiskusna osoba, nemojte nikada dopustiti da činjenica da vam se sviđa djevojka bude poznata nekome ko je u dobrim odnosima sa djevojkom ili njenim dečkom, ta osoba može to reći djevojci ili čak njenom dečku. Ovo svakako nije dobra stvar.
  • Ako se djevojka prema vama ponaša samo kao prema bratu, to je znak da biste trebali prekinuti svoja osjećanja prema njoj. Takve devojke obično samo žele da vam budu prijateljice. Ali ne brinite, vrijeme može zaliječiti sve rane! Ništa nije nemoguće.
  • Ne dajte djevojci svoju AIM ili adresu e -pošte ako niste oni koji se suzdržavaju, možda će vas moći iznervirati i uzdrmati, ako se to dogodi, veća je vjerovatnoća da ćete djevojci reći kako se osjećate, a to može uzrokovati probleme pri širenju..

Preporučuje se: