3 načina povezivanja s bivšim djevojkama

Sadržaj:

3 načina povezivanja s bivšim djevojkama
3 načina povezivanja s bivšim djevojkama

Video: 3 načina povezivanja s bivšim djevojkama

Video: 3 načina povezivanja s bivšim djevojkama
Video: Kako da pričaš o BILO ČEMU sa dečkom/devojkom ~ komunikacija u vezi 2024, Maj
Anonim

Povezivanje sa vašim bivšim je rizičan potez koji vas može ponovno povrijediti, ali vam može pružiti i uzbuđenje kada se ponovo sastanete s nekim s kim ste bili. Ako želite ponovo početi izlaziti sa svojim bivšim, to je jedno, ali ako želite saznati kako se povezati sa svojim bivšim, onda je to potpuno druga igra. Da biste to učinili uspješno, morate održavati stvari spontanima, pobrinite se da ste oboje na istoj strani i da se zabavite bez ozljeda. Ako želite znati kako, samo slijedite ove korake.

Korak

Metoda 1 od 3: Pripremite se za odnos sa svojom bivšom djevojkom

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 1
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 1

Korak 1. Ostanite spontani

Ako želite da se povežete sa svojim bivšim bez vezivanja i da se što bolje zabavite, morate početi da budete spontani. Nemojte ga zvati niti mu slati poruke pitajući šta radi. Međutim, morate otići u klub, na zabavu ili van tokom dana i početi privlačiti njegovu pažnju i dati mu do znanja da želite da se povežete.

Ako ga nazovete ili počnete provjeravati s njim, možda će pogrešno razumjeti i pomisliti da želite nešto više od povezivanja. Tretirajte je kao da upoznate novu i finu ženu u baru, a zatim je odvedite kući

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 2
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 2

Korak 2. Neka prođe znatna količina vremena

Ako želite početi izlaziti sa svojim bivšim, morat ćete pričekati barem nekoliko sedmica, u protivnom će proći mjeseci prije nego što ponovo pokušate spojiti svog bivšeg. Čak i ako ste prekinuli sporazumno i sporazumno i nema više loših osjećaja, ipak biste trebali pričekati da se stvari vrate u normalu prije nego što pokušate da se vratite u krevet sa svojim bivšim ili će se stvari dodatno zakomplicirati.

  • Ostavite dovoljno vremena da prođete kako biste mogli gledati svog bivšeg kao ljutu osobu s kojom želite biti, umjesto da dopustite starim kompliciranim osjećajima ili emocijama da se vrate kada ga vidite.
  • . Ostavite dovoljno vremena da se riješite ljutnje, ljutnje ili mržnje.
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 3
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 3

Korak 3. Dajte mu do znanja da želite da se povežete

Nakon što prođe dosta vremena i upoznate bivšeg, morate jasno dati do znanja da ga želite odvesti kući. Nemojte reći da je lijepa i da vam nedostaje njen osmijeh; međutim, recite da u novoj haljini izgleda odlično i da vam nedostaje njeno tijelo. Ne morate biti previše suptilni jer biste trebali biti dovoljno ugodni s drugom osobom - samo dopustite da se i ona tako osjeća.

  • Nemojte mu izgledati kao majmunska ljubav. Gledajte je gore -dolje i neka vidi da mislite da izgleda seksi.
  • Iskreno. Pozovite ga da dođe ili pričeka da vas pozovu kod njega.
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 4
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 4

Korak 4. Jasno navedite na šta mislite

Prije nego što svojim bivšim dodirnete usne, morate jasno iznijeti svoje namjere i očekivanja. Dajte im do znanja da želite biti u vezi bez vezivanja, da ne želite ponovo izlaziti i da se samo želite malo zabaviti. Dajte mu do znanja da se samo želite sastati "radi" povezivanja, a ne raditi uobičajene stvari koje su i dalje u kontaktu.

Ne budi gubitnik. Nije kul prevariti svog bivšeg, ponovo se povezati s njim, "a zatim" reći da se ne želite ponovo povezati

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 5
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 5

Korak 5. Uverite se da ste na istoj strani

Imajte na umu da kada se spremate spojiti s bivšim, "malo je vjerojatno da ćete oboje biti na istoj strani." Moglo bi se reći, gotovo uvijek je slučaj da će jedna strana i dalje osjećati bol, spominjati je i biti emocionalno povrijeđena zbog raskida. Moguće je da vas je napustio, a vi se pretvarate da se samo želi spojiti kad se sve što zaista želite vratite, ili on i dalje potpuno ovisi o vama dok ga samo želite pojebati. Ali ako oboje želite istu stvar, onda je prilično sigurno nastaviti dalje.

  • Gledajte ga u oči kada govorite o svom statusu veze. Da li se on zaista slaže da je to dobra ideja ili jasno misli da će to dovesti do nečeg drugog?
  • Razmislite koliko je veza u početku bila ozbiljna. Ako ste u vezi samo mjesec ili dva, veća je vjerovatnoća da ćete biti u redu samo ako ste u vezi nego ako ste bili u vezi godinu ili dvije.
  • Pobrinite se da se oboje slažete i s ophođenjem s drugim ljudima. Ako ne, zašto se jednostavno ne vratite?

Metoda 2 od 3: Povezivanje sa vašom bivšom djevojkom

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 6
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 6

Korak 1. Uvjerite se da ste „samo“u kontaktu

Koliko god grubo zvučalo, ako želite biti u vezi sa svojim bivšim, trebali biste "samo" imati seks s njima.

Budite iskreni u vezi toga. Ne pravdajte se svaki put kad vaš bivši želi izaći u javnost s vama. Recite mu da ne želite ništa više od veze

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 7
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 7

Korak 2. Povežite se umjereno

Druženje s bivšim može biti zabavno i uzbudljivo, ali to ne znači da to morate raditi svake noći, pogodite zašto? Počet će izgledati kao udvaranje. Ako se u osnovi samo povezujete sa svojim bivšim, onda si ne biste trebali dopustiti da upoznate druge žene ili da dobijete zadovoljstvo s druge strane. Što više vremena provodite zajedno, veća je vjerovatnoća da ćete se ozlijediti, pa neka vam bude zabavno i spontano, umjesto da zakazujete sastanak svake večeri.

Neka bude zabavno i spontano. Ako je ispratite, odvedite je kući. Ako nije, nemojte je zvati niti joj slati poruke da biste saznali gdje se nalazi. Neka bude zabavno i spontano. Ako ga sretnete vani, dovedite ga kući. U suprotnom, nemojte ga zvati niti mu slati poruke da biste saznali gdje se nalazi. Ne bi trebalo da brineš toliko, sećaš se?

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 8
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 8

Korak 3. Nemojte se previše udobno smjestiti

Može biti prilično teško povezati se s bivšim, a da se ne osjećate previše ugodno.

Bez maženja, bez strastvenih poljubaca kad krećete, i bez druženja po kući u mokrim hlačama jedući hladan nachos koji je ostao od prethodne noći. Svi ovi znakovi ukazuju na to da vam je previše ugodno u ovoj bez veze i da ste na putu za ponovni izlazak

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 9
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 9

Korak 4. Ostanite pod kontrolom

Ako želite biti u kontaktu sa svojim bivšim bez ikakvih problema, morate stalno kontrolirati situaciju. Ne dopustite mu da postavi uslove veze i pokušajte to učiniti samo na svom mjestu kako biste ostali vladar svoje teritorije. Nemojte otkazivati svoje planove za putovanje sa svojom najboljom prijateljicom ako ona želi putovati; reci da ćeš ponovo izaći s njim kad bude slobodan.

To ne znači da svom bivšem morate reći šta da radi; Trebali biste pronaći vrijeme i mjesto koje oboje radi, ali ne biste trebali nasjedati na njegove potrebe

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 10
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 10

Korak 5. Neka vaša nova veza bude privatna

Ne izlazite s bivšim pred prijatelje, idite na zabavu s njim jer ne želi biti sam, ili recite prijatelju da ste vas dvoje opet zajedno. Što više ljudi uključite, to će sve biti kompliciranije i trebali biste to pojednostaviti - samo za vas dvoje.

  • Ako s njim počnete u javnosti i putujete s njegovim prijateljima, oni se odmah neće složiti i reći će vašem bivšem da mora postaviti uslove za ovu vezu.
  • Ako ga odvedete prijateljima, ponovo će se osjećati kao vaš dečko.
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 11
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 11

Korak 6. Izbjegavajte "romantične" stvari dok ste u vezi

Možda biste, kad ste bili na prethodnom sastanku, bili nježni prema svojoj ženi, govorili joj kako je lijepa, koliko je volite i koliko volite njene rupice. Svi vaši koraci-Romeo se mora ukloniti u ovom trenutku ili će pogrešno razumjeti. Pomislit će: "Rekao je da sam lijepa - mora da me još voli", ili "Pogladio me rukama po kosi - ovo mora nešto značiti." Radeći ovo, nadmudrit ćete ga i učiniti da se osjeća kao da i dalje želite izlaziti s njim.

Možete joj reći koliko je seksi i koliko volite njeno tijelo, ali se toga držite - nije meki kompliment ako želite nastaviti

Metoda 3 od 3: Znajući da je vrijeme da se prestanete povezivati

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 12
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 12

Korak 1. Prestanite ako neko od vas ponovo počne osjećati

Nažalost, može biti teško ostati u kontaktu sa svojim bivšim bez ponovnog osjećaja prema toj osobi. U trenutku kada se to dogodi, morate pritisnuti tipku za izlaz na ovoj vezi bez veze ili će se stvari od tada početi pogoršavati. Osim ako još uvijek zaista volite svog bivšeg i ne koristite potez veze da ga osvojite - što je vrlo loša ideja - trebate ga zaustaviti u drugom trenutku ili će početi pokazivati znakove bešćutnosti.

  • Ako se počnete osjećati povrijeđeno i razmišljate o tome kakav ste dobar odnos nekada imali, a znali ste da to neće uspjeti, vrijeme je da krenete.
  • Ako vaš bivši kaže da mu nedostajete, šalje vam slatke (ne seksi) poruke ili kaže da želi da zajedno izlazite na sastanke, vrijeme je da se povučete.
  • Ako morate prekinuti svoju "vezu" iz tog razloga, prvo to objasnite. Ne morate biti gubitnik samo zato što je gotovo.
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 13
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 13

Korak 2. Prestanite ako se nekome od vas počne sviđati netko drugi

Ako jedan od vas počne osjećati prema drugoj osobi, čak i ako tu osobu još niste proganjali, trebali biste prekinuti vezu. Povezivanje sa bivšim je nešto što radite kada oboje želite da glumite i da vam je dosadno jer u vašem životu postoje neka romantična očekivanja. Ali ako se nekome od vas počne sviđati druga osoba, vrijeme je da prestanete biti u kontaktu kako biste imali prostora za istraživanje tih osjećaja.

  • Ako otkrijete da se vaš bivši sviđa nekome, činite mu medvjeđu uslugu nastavljajući biti u vezi i gubite mu vrijeme.
  • Ako vam se počne sviđati druga žena, neće htjeti biti s vama ako sazna da izlazite s bivšom.
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 14
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 14

Korak 3. Prestanite ako uđete u rutinu

Odnosi s vašim bivšim bi se trebali nastaviti mjesec dana ili "najviše" dva mjeseca prije nego što stvari postanu ozbiljnije. Iako vas dvoje pokušavate dati sve od sebe da stvari ostanu normalne, ako uđete u ritam, u osnovi se osjećate kao da izlazite i znate kada ćete se sljedeći put vidjeti, vrijeme je da prestanete biti unutra veza. Ako znate kada ćete se ponovno vidjeti i prestanete osjećati uzbuđenje nade u snošaj, zabavi je kraj.

Budite realni. Ne možete očekivati da će veza trajati duže od mjesec ili dva, a da ne pređete na nešto više

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 15
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 15

Korak 4. Prekinite ako se počnete boriti kao par

Ako se počnete ponovo boriti, morate prekinuti ovu vezu. Ako se zapravo ne zabavljate, ne biste se trebali svađati. Tako jednostavno. Ako ga čujete kako kaže: "Kuda će nas ovo odvesti?" ili "Šta sve ovo znači?" Tako se počinje vraćati u vezu, a vaše snošaje su otišle daleko. Ne biste se trebali svađati oko bilo čega ako neko od vas učini nešto pogrešno, jer biste se trebali „samo spojiti, zar ne?

Možda bi bilo primamljivo vratiti se u svađu sa bivšim kad se naviknete na to, ali zapamtite da ovo neće vas dovesti do ničega osim na pravi put - loša veza

Povežite se s bivšom djevojkom Korak 16
Povežite se s bivšom djevojkom Korak 16

Korak 5. Prekinite ako vam nije zadovoljstvo

Čitava je svrha biti s bivšim tako da možete uživati jedno u drugom, imati seksualno zadovoljstvo i zabaviti se bez vezivanja. Ako više ne osjećate tu vezu, osjećate li da je to samo obaveza ili se povezujete sa svojim bivšim samo zato što vam je dosadno, vrijeme je da počnete tražiti nekoga novog. Ranije se niste zabavljali i zato je veza prekinuta.

Budite iskreni oko završetka seksa. Nemojte samo početi izbjegavati ili ignorirati svog bivšeg. Dajte mu do znanja da je vrijeme da gleda unaprijed

Savjeti

  • Udobno se smjestite i pobrinite se da se i on isto osjeća.
  • Polako.
  • Budite zabavni i duhoviti.

Upozorenje

  • Dajte mu sobu ili će otići.
  • Ako ste uvijek s njima 24 sata dnevno, bit će im dosadno (čak i u iskrenoj vezi).

Preporučuje se: