Kako spriječiti druge žene da flertuju sa vašim dečkom

Sadržaj:

Kako spriječiti druge žene da flertuju sa vašim dečkom
Kako spriječiti druge žene da flertuju sa vašim dečkom

Video: Kako spriječiti druge žene da flertuju sa vašim dečkom

Video: Kako spriječiti druge žene da flertuju sa vašim dečkom
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Maj
Anonim

Ako vam smetaju druge žene koje flertuju sa svojim dečkima, prvo pažljivo pogledajte situaciju. Obratite pažnju na to je li žena jedina koja "aktivno" koketira sa svojim dečkom ili vaš dečko igra važnu ulogu u situaciji. Nakon toga, možete se lično suočiti sa ženom ili sačekati dok se vrati kući ili ostati na zatvorenom mjestu kako biste riješili bilo kakve probleme sa svojim dečkom.

Korak

1. dio 3: Analiza situacije

Postanite sigurniji u okruženju Girls_Guys Korak 1
Postanite sigurniji u okruženju Girls_Guys Korak 1

Korak 1. Držite se i objektivno sagledajte situaciju

Kad vidite ženu kako flertuje s vašim dečkom, obično se ne igra samo jedna osoba u situaciji. Žena može prvo baciti flert ili flert, ali vaš dečko bi mogao biti umiješan. Pažljivo promatrajte njihove interakcije kako biste utvrdili flertuju li međusobno ili samo žena koketira s vašim partnerom.

  • Analizom situacije možete saznati najprikladnije korake za rješavanje trenutne situacije. Nakon što utvrdite ko je uključen u problem, možete odrediti trebate li razgovarati s flertrom, svojim partnerom ili oboje. Osim toga, možete odrediti i pravo vrijeme za razgovor sa uključenim stranama.
  • Na primjer, ako se žena nagnula prema njemu, koketno namignuvši ili ispuhavši grudi, to je ono što zavodi ili zadirkuje vašeg partnera, posebno kada pokazuje pokvarenu šalu.
  • Ako se vaš partner nagne blizu flerta i odgovori na njegovo flertovanje, on će flertovati natrag. Ako ne reagira na ponašanje flert, pokušava izbjeći ili se oduprijeti napretku žene.
Imajte milione momaka ili momaka koji će vam se svidjeti Korak 6
Imajte milione momaka ili momaka koji će vam se svidjeti Korak 6

Korak 2. Fokusirajte se na flert ako je to izvor problema

Ako vaš partner ne reagira na ženu, usredotočite se na suočavanje ili rješavanje flerta. Srodne savjete možete pročitati u drugom odjeljku ovog članka. Ne morate biti nepristojni. Međutim, možete se nositi sa zavođenjem koje žena baci na implicitan i smislen način kako bi razumjela poruku koja se šalje.

  • Možete podići obrvu prema njemu kako biste pokazali da znate šta radi.
  • Možete ga i utišati. Kada ste na javnom mjestu, možda ćete ga jednostavno morati zanemariti.
Ponašajte se pred prijateljem kad vam se rugaju Korak 4
Ponašajte se pred prijateljem kad vam se rugaju Korak 4

Korak 3. Sačekajte pravi trenutak prije nego što se suočite sa svojim partnerom

Ako započne flert ili odgovori na njega, pričekajte dok ne možete razgovarati s njim nasamo i dogovoriti se s njim. Na taj način nećete započeti ozbiljan razgovor na javnom mjestu i raspravljati o problemu nakon što se smirite.

2. dio 3: Suočavanje sa zavođenjem na licu mjesta

Ponašajte se pred prijateljem kad vam se rugaju Korak 3
Ponašajte se pred prijateljem kad vam se rugaju Korak 3

Korak 1. Pogledajte zavodnika

Najlakši način da upozorite ženu koja koketira sa svojim dečkom je da je bijesno pogledate. Oštro ga gledajte bez osmijeha dok se ne "povuče". Ako i dalje ne shvaća vašu poruku, prijeđite na drugu taktiku.

Sprijateljite se sa stidljivim introvertom Korak 19
Sprijateljite se sa stidljivim introvertom Korak 19

Korak 2. Pokažite da je vaš partner vaš

Kad flert počne flertovati s njim, pokažite da flertuje s vašim partnerom tako što ćete ga fizički dodirnuti. Zagrli joj ramena ili zagrli ruke držeći je za ruku. Naslonite glavu na njegovo rame. Takvi pokreti mogu natjerati zavodnika da prestane koketirati s partnerom.

Sprijateljite se sa stidljivim introvertom Korak 9
Sprijateljite se sa stidljivim introvertom Korak 9

Korak 3. Potvrdite odnos riječima

Drugi način da označite svoju „teritoriju“je da naglasite odnos riječima. Na primjer, ako vas flert pita za vikend šta vaš partner namjerava reći, mogli biste reći: „Oh, planiramo vidjeti Dilana zajedno. To je naš omiljeni film, zar ne, dušo?"

  • Korištenje riječi "mi" pomoći će u prenošenju vaše poruke na zavodnika.
  • Svoje zajedništvo možete naglasiti i dijeljenjem drugih intimnih priča (npr. Spominjanjem svog omiljenog filma).
Učinite svoje prijatelje popularnima koliko i vi Korak 3
Učinite svoje prijatelje popularnima koliko i vi Korak 3

Korak 4. Komentirajte radnju

Ako flert otvoreno koketira sa vašim partnerom, jedan od načina da ih upozorite bez grubosti je da date komentare o njihovom ponašanju. Na ovaj način možete usmjeriti svačiju pažnju na trenutnu situaciju i nositi se s njom, bez vikanja i pogoršavanja stvari.

Na primjer, flert se može pretjerano nasmijati šalama vašeg dečka. Pokušajte reći: “Dušo, tvoje šale nisu toliko smiješne. Žao mi je. Uvijek je loš."

Riješite se prijatelja koji nije pouzdan Korak 3
Riješite se prijatelja koji nije pouzdan Korak 3

Korak 5. Neka zavodnik razgovara sam

Da ne biste upali u nevolje, zamolite ga da sam priča o svom stavu. Ova taktika može biti prikladnija za rad s nekim koga već poznajete, a ne za potpunog stranca. Ako druge taktike ne djeluju, popričajte malo, a zatim razgovarajte o problemu.

Na primjer, mogli biste reći: "Vjerovatno ne shvaćaš da flertuješ s mojim dečkom. Jako sam iznerviran i nadam se da ćeš prestati flertovati s njim."

Posao s dečkom Korak 2
Posao s dečkom Korak 2

Korak 6. Izbjegnite situaciju

Kad shvatite da je vaš partner uvijek zadirkivan u određenim situacijama, pokušajte ih izbjeći. Na primjer, ako vaš partner puno flertuje kad vas dvoje posjetite klub, možda bi bilo dobro da prestanete ponovno odlaziti u klub.

Alternativno, izbjegavajte zavodnika. Ako je zavodnik poznata osoba, nemojte ga više vidjeti ako je moguće

Vratite se s djevojkom”, predstavljajući pet načina za početak 2. koraka
Vratite se s djevojkom”, predstavljajući pet načina za početak 2. koraka

Korak 7. Ne razmišljajte o zavođenju koje vam zavodnik nabacuje

Kao još jedan korak, pokušajte zanemariti zavođenje koje pokazuje. Ako vaš partner to može zanemariti, možete i vi. Osim toga, iskušenje koje je žena bacila moglo bi zapravo učiniti partnera sretnijim da vas upozna, tako da oboje nakon toga možete zajedno uživati u zajedničkom trenutku.

Dio 3 od 3: Rasprava o problemima sa vašim ljubavnikom

Navedite starijeg dječaka da vam se svidi u nižim razredima Korak 6
Navedite starijeg dječaka da vam se svidi u nižim razredima Korak 6

Korak 1. Recite mu od početka

Recite da želite razgovarati o svojoj vezi. Ako ga unaprijed obavijestite, može se pripremiti za razgovor o onome o čemu želi razgovarati, a vi ga ne zbunite. Osim toga, možete odabrati i pravo vrijeme za razgovor s njim.

  • Kada odaberete vrijeme za razgovor, nećete eksplodirati kada on flertuje sa zavodnicom jer ste već imali priliku razgovarati o tome.
  • Kad raspravljate o temama, pobrinite se da imate slobodnog vremena i isključite elektroničke uređaje kako vam ne bi omeli pažnju.
Prekid sa svojim dečkom u srednjoj školi Korak 7
Prekid sa svojim dečkom u srednjoj školi Korak 7

Korak 2. Razgovarajte o osjećajima

Započnite razgovor s onim što ste primijetili i kako ste se osjećali u vezi s tim. Na ovaj način možete natjerati partnera da razumije vaša osjećanja i gledište. Nemojte ga kriviti jer će ga to samo učiniti defanzivnim. Usredsredite se na svoja osećanja.

Možete započeti razgovor tako što ćete reći: „Primijetila sam da postoji mnogo žena koje često flertuju s tobom. Drago mi je da ste zanimljiva osoba. To je jedan od razloga zašto sam htio izlaziti s tobom. Međutim, uznemiren sam kada odgovorite na njihov napredak, umjesto da ih odbijete ili izbjegnete."

Neka vaša djevojka bude zainteresirana za vas 9. korak
Neka vaša djevojka bude zainteresirana za vas 9. korak

Korak 3. Opišite osjećaj

Možda ste svjesni zašto flert na vašeg ljubavnika izaziva emocije. Na primjer, možda ste bili u vezi s nekim tko je volio flert, a on vas je ostavio radi druge žene. Stoga, kada vaš partner zavede drugu ženu, plašite se da će vas i on ostaviti.

  • Odvojite malo vremena da razmislite o postojećem problemu kako biste shvatili zašto vas flert koji vidite muči. Često je problem povezan s povjerenjem.
  • Mogli biste reći svom partneru: „Flert mi smeta jer moj bivši dečko Jojo često koketira s drugim ljudima, i znate šta? Ostavio me zbog druge žene."
Neka vaša djevojka bude zainteresirana za vas 1. korak
Neka vaša djevojka bude zainteresirana za vas 1. korak

Korak 4. Dajte mu priliku za razgovor

Nakon što započnete razgovor i objasnite svoja osjećanja, dajte mu priliku za razgovor. Na primjer, on možda nije svjestan da koketira s nekim drugim ili da vas situacija može iritirati ili iznervirati. Možda je samo htio pokušati biti dobar prema drugim ljudima.

  • Umjesto da pokušavate smisliti nešto drugo za reći, pažljivo obratite pažnju na objašnjenje.
  • Nemojte se samo zadržavati na boli koju osjećate. Slušajte njegova osećanja i namere.
  • Klimnite glavom i postavite dodatna pitanja da biste razumjeli šta govori. Na primjer, mogli biste reći: „Iz mog odgovora čini se da ne smatrate zavođenje važnim. Zašto se tako osjećaš?"
Neka vaša djevojka bude zainteresirana za vas Korak 13
Neka vaša djevojka bude zainteresirana za vas Korak 13

Korak 5. Razgovarajte o osjećajima ljubomore

Zavođenje je često povezano s ljubomorom. Možda namjerno koketira s drugim ženama jer vas želi učiniti ljubomornim. Mogli biste pretjerati s reakcijom jer se često osjećate ljubomorno ili previše zaštitnički. Razgovarajte sa svojim partnerom da vidite je li ljubomora dio problema.

  • Na primjer, mogli biste reći: "U posljednje sam vrijeme bio previše ljubomoran. Mislim da se ljutim na flert koji upućujete drugim ljudima jer osjećam da vam nisam dovoljan."
  • Takođe biste mogli pitati: „Zavodite li ponekad druge ljude da bi me učinili ljubomornim? Samo tražim da saznate koji nedostaci u ovoj vezi vas tjeraju da me učinite ljubomornim."
  • Dopustite mu da objasni utjecaj vaše ljubomore na njegovo flertovanje kako bi se razgovor mogao nastaviti.
Obračunajte se s posesivnim bivšim najboljim prijateljem Korak 7
Obračunajte se s posesivnim bivšim najboljim prijateljem Korak 7

Korak 6. Pronađite rješenje

Nakon što ste međusobno razgovarali o osjećajima, razmislite šta možete učiniti da poboljšate situaciju. Morate napraviti kompromis kako biste pronašli rješenje koje odgovara objema stranama kako bi međusobne potrebe i želje bile ispunjene što je više moguće.

  • Jedan kompromis koji možete napraviti je preispitivanje radnji koje se smatraju oblikom zavođenja. Na primjer, njegove interakcije s drugim ženama možete vidjeti kao prijateljsko čavrljanje, a ne flert, iako ste ih ranije doživljavali kao oblik flertovanja. U međuvremenu, možete ga zamisliti kao flertovanje s drugom ženom kada je njen partner dodirne ili nagne prema njoj.
  • Odlučite šta možete učiniti da ga podsjetite ako počne pretjerivati. Na primjer, možete šapnuti kad počne flertovati s drugim ženama kako bi mu privukao pažnju.
  • Odmah razgovarajte o njegovom stavu kad počne flertovati. Ne morate ozbiljno razgovarati u restoranu. Međutim, ako smatrate da je flert vašeg partnera sve gori i gori, razgovarajte o tom pitanju u roku od jednog dana kako bi shvatio da ste povrijeđeni i mogao ispraviti grešku.
  • Pokažite veću naklonost. Ponekad vaš partner zavede druge žene jer od vas ne dobijaju intimnost. Pokušajte je držati za ruku, poljubiti ili plesati s njom na terasi. Malo ovakve romantike može učiniti da se oboje osjećate voljeni i povezani.
Riješite se prijatelja koji nije pouzdan Korak 4
Riješite se prijatelja koji nije pouzdan Korak 4

Korak 7. Ostavite ga

Vaša posljednja mogućnost je da to ostavite. Ako ne možete podnijeti njegovo flertovanje i to vam smeta, a često vas i uznemirava, možete prekinuti vezu s njim. Ponekad je sve što trebate učiniti uzeti njen stav zdravo za gotovo ili je ostaviti.

Preporučuje se: