3 načina da saznate da li vas žena vara

Sadržaj:

3 načina da saznate da li vas žena vara
3 načina da saznate da li vas žena vara

Video: 3 načina da saznate da li vas žena vara

Video: 3 načina da saznate da li vas žena vara
Video: Horizon: Forbidden West (The Movie) 2024, Maj
Anonim

Zabrinutost da vas žena vara može vas jako uznemiriti, pa želite saznati istinu što je prije moguće. Ponekad je teško uočiti znakove varanja, pogotovo ako ste ljubomorni. Ako ste zabrinuti za sudbinu svog braka, obratite pažnju na ponašanje i izgled vaše žene radi sumnjivih promjena. Obratite pažnju na njegove aktivnosti izvan kuće, njegovo ponašanje kod kuće i promjene u izgledu.

Korak

Metoda 1 od 3: Prepoznavanje promjena u njegovim aktivnostima izvan kuće

Recite da li vas žena vara 1. korak
Recite da li vas žena vara 1. korak

Korak 1. Provjerite ide li sada češće bez vas

Zdravo je povremeno uživati u miru bez partnera, ali vrijedi se zabrinuti ako vam se čini da vaša žena radije ide bez vas, pogotovo ako više voli aktivnosti s drugim ljudima nego s vama. Primijetite da li počinje izlaziti sam ili s prijateljima nekoliko puta sedmično. Postoji šansa da je upoznao nekog drugog.

  • I ženi i mužu savršeno je dopušteno da uživaju u vremenu bez drugog, to je normalno i zdravo. Nemojte pretpostavljati da je želja vaše žene da izađe s djevojkama ili da se druži nakon posla znak da ima aferu.
  • Ako vaša supruga često koristi društvene mreže, provjerite njen profil one noći kad izlazi. Ako je te večeri objavio fotografiju svoje emisije, možda je bio iskren.
Recite da li vas žena vara 2. korak
Recite da li vas žena vara 2. korak

Korak 2. Primijetite ako je neko vrijeme nedostupan

Ako se odjednom ne javi na telefon i odgovori na vaše poruke, možda ste sumnjičavi. Primijetite ako ne dobijete odgovor nekoliko puta sedmično, i obratite pažnju koliko je sati. Kad daje razloge, postavite mu nekoliko pitanja da provjerite je li se priča promijenila i razmislite imaju li njegovi razlozi smisla.

Na primjer, obično vam supruga šalje poruke dok je na poslu, ali ne u posljednje vrijeme. Pričajte o tome šta se dogodilo. Možda je zauzet radom na velikom projektu, ali postoji i šansa da je s nekim drugim ili daje prednost nečijoj poruci

Recite da li vas žena vara 3. korak
Recite da li vas žena vara 3. korak

Korak 3. Promatrajte promjene u priči ili detalje koji se ne podudaraju

Naviknite se pričati o danu. Slušajte šta ima za reći i obratite pažnju na sve nedosljednosti ili detalje koji nemaju smisla. Ako nešto pođe po zlu, pitajte da li se priča promijenila.

  • Na primjer, rekao je da je danas ručao sa koleginicom, ali se onda požalio da je isti saradnik vani cijelu sedmicu. Na ovo treba paziti. Slično, ako je rekao da je zakasnio jer je morao svratiti u veš, ali nije donio odjeću u kuću, mogao bi lagati.
  • Kao bonus, razgovor o svakodnevnim aktivnostima sa suprugom odličan je za odnose.
Recite da li vas žena vara Korak 4
Recite da li vas žena vara Korak 4

Korak 4. Slušajte pažljivo ako počne pričati o novom prijatelju

U svakome postoji prirodna želja da priča o novoj vezi. Ako vaša žena ima aferu, često može pričati o svojoj aferi iako pokušava držati vezu u tajnosti. Primijetite da li mnogo govori o novim ljudima, bilo muškim ili ženskim. To bi mogao biti znak da je njihova veza više od prijatelja.

  • Na primjer, vaša supruga odjednom često počinje pričati o svom novom suradniku po imenu Mario. Moguće je da ima posebnu vezu ili da ga zanima ovaj Mario.
  • Prije nego što zaključite, razmislite o tome kako vaša žena obično priča o svojim prijateljima. Možda je samo uzbuđen što će steći nove prijatelje.

Savjet:

Pokušajte zajedno zakazati izlet kako biste upoznali ovu osobu. Možda se ispostavi da je njihova veza normalna. S druge strane, ako vaša žena odbije plan ili postane defanzivna, to je znak da se nešto događa.

Recite da li vas žena vara 5. korak
Recite da li vas žena vara 5. korak

Korak 5. Obratite pažnju na to koliko često radi ili poslovno putuje

Duga i česta poslovna putovanja su normalna pojava, ali vašoj supruzi bi posao mogao prikriti aferu. Promatrajte nerazumne promjene u njegovom rasporedu rada i razgovarajte o tome na čemu radi. Takođe, obratite pažnju na to da li mu se sati produžavaju bez povećanja plate, ili ima nove odgovornosti koje ne odgovaraju njegovom položaju.

  • Na primjer, uobičajeno radno vrijeme vaše žene je 40 sati od ponedjeljka do petka, ali odjednom mora raditi do kasno ili raditi vikendom. Raspitajte se o njegovom trenutnom projektu da provjerite ima li dodatnih sati smisla i provjerite račune da vidite da li se prekovremeni rad plaća.
  • Upamtite da vaša supruga možda želi karijeru. Ako je upravo dobio napredovanje ili se nada napredovanju, možda radi naporno i mora raditi prekovremeno. Nemojte pretpostavljati da laže.
Recite da li vas žena vara 6. korak
Recite da li vas žena vara 6. korak

Korak 6. Provjerite koliko novca troši kad izađe

Ako vas vara, troškovi mogu biti veći ili manji od uobičajenih. Možda će potrošiti više novca na posebnu odjeću ili donje rublje, hotelske sobe ili hranu i piće. Međutim, troškovi se mogu smanjiti ako ljubavnica plati njihov datum. Provjerite račune i račune za kreditne kartice da vidite ima li nešto neobično u potrošnji.

  • Na primjer, možda ćete vidjeti više računa za kupovinu, hotelske sobe ili velika podizanja gotovine.
  • Slično, ako tvrdi da je svake subote navečer vani sa svojim prijateljima, ali uopće ne troši novac, moguće je da se zabavlja.

Metoda 2 od 3: Uočavanje promjena kod kuće

Recite da li vas žena vara 7. korak
Recite da li vas žena vara 7. korak

Korak 1. Primijetite ako se počne žaliti na vas ili na odnos s vama

Možda će početi ukazivati na vaše nedostatke ili otkrivati probleme koje osjeća u vezi. Razlog može biti to što je nesretan, ili može biti da pokušava pronaći izgovore da opravda svoju aferu. U svakom slučaju, trebali biste obratiti pažnju i razgovarati o tome. Pitajte šta ga muči i razgovarajte o načinima za poboljšanje odnosa.

Na primjer, mogao bi reći: „Bolestan sam, umoran, samo se vraćam kući kao pokvaren brod“, „Nikad me ne slušaš“ili „Više se nikad ne zabavljamo zajedno“. Odgovorite pitanjima poput: "Kako možemo održavati ovu kuću čistom?", "Kako možete znati da li vas slušam?" Ili "Kako bi bilo da izađemo na sastanak večeras?" Na ovaj način možete odgovoriti na problem u nadi da ćete poboljšati odnos

Upozorenje:

Ako ga ništa od vašeg napora ne čini sretnim, to je znak da vam samo zamjera kako bi opravdao svoju aferu.

Recite da li vas žena vara Korak 8
Recite da li vas žena vara Korak 8

Korak 2. Promatrajte promjenu njegovog seksualnog nagona

Možda želi više seksa, manje seksa ili neku drugu vrstu seksualne igre. Razmislite da li vas češće poziva na izlazak, ali čini se da ne uživa toliko u vašem društvu. Slično, primijetite ako njegova strast iznenada nestane i počne vas odbijati. Također, pazite na iznenadni interes za igranje uloga ili druge seksualne igre.

  • Vaša žena će možda više željeti seks ako se osjeća krivom zbog afere ili je u emocionalnoj vezi zbog koje želi seksualno zadovoljstvo.
  • Možda neće htjeti voditi ljubav ako je njegova nova ljubavnica zadovoljila njegove potrebe.
  • Možda želi drugačiju seksualnu igru ako se želi pretvarati da ima novu djevojku.

Upozorenje:

Upamtite da ove promjene mogu imati iskrena objašnjenja. Na primjer, žena bi mogla željeti češće imati seks ako je odmorna ili sretna, ili manje ako je jako zaposlena ili nesigurna. Slično, možda bi želio začiniti odnos seksualnim igrama. Zato nemojte pretpostavljati.

Recite da li vas žena vara Korak 9
Recite da li vas žena vara Korak 9

Korak 3. Primijetite da li se emocionalna intimnost između vas dvoje smanjila

Možda više neće dijeliti detalje svog života s vama, što je znak da nešto nije u redu. Ako ne dođe k vama razgovarati o svakodnevnim aktivnostima, problemima, emocijama ili bilo čemu drugom što ga zanima, velika je vjerovatnoća da će to reći nekome drugome. Razgovarajte s njim kako biste saznali šta se dogodilo.

Na primjer, čini se da se zatvara od vas. Recite mu: "Primijetio sam da sada ćutiš. Hajdemo razgovarati o tome kako se osjećate u posljednje vrijeme."

Recite da li vas žena vara Korak 10
Recite da li vas žena vara Korak 10

Korak 4. Pazite ako vaša žena odjednom želi više privatnosti

Ako ima aferu, mora to držati u tajnosti. Trik je u tome što drži mobilne telefone, torbe, računare i račune podalje od vas. Ako odjednom sakrije stvari od vas ili postane defanzivan kada postavljate pitanja, mogao bi sakriti aferu.

Na primjer, primijetili ste da svi njegovi elektronički uređaji imaju nove lozinke. Osim toga, on ili ona počinje skrivati račune za kreditne kartice ili telefone, a može imati i novu, neotkrivenu kreditnu karticu

Recite da li vas žena vara 11. korak
Recite da li vas žena vara 11. korak

Korak 5. Primijetite da li postaje sve zaposleniji sa svojim telefonom

Mogao bi nazvati ili poslati poruku novom partneru. Primijetite da li izgleda da češće šalje poruku određenoj osobi, pogotovo ako ne želi reći o kome je riječ. Takođe pogledajte da li se obično drži podalje kada dobije poziv.

  • Pogledajte kako reagira na dolazne pozive ili poruke. Na primjer, ako se široko nasmiješi ili je presretan, možda je osoba s druge strane njegova ljubavnica.
  • Ako su oba telefona na porodičnom planu, provjerite račun da vidite da li nešto nije na mjestu. Na primjer, on zove ili šalje istu osobu svaki dan.

Metoda 3 od 3: Posmatranje njegovog izgleda

Recite da li vas žena vara 12. korak
Recite da li vas žena vara 12. korak

Korak 1. Provjerite vježba li češće

Iako se može dogoditi da želi biti zdraviji iz ličnih razloga, postoji i mogućnost da vježba radi novog ljubavnika. Posmatrajte velike promene u njenom izgledu, kao i duge sate u teretani. To bi mogao biti znak da ima aferu.

Nemojte pretpostavljati da vas žena vara samo zato što mnogo radi. Možda se samo želi osjećati i izgledati bolje, ili samo želi impresionirati vas

Savjet:

Pitajte ga da li bi želio vježbati zajedno. Ako je razlog zdravlje, definitivno će mu se svidjeti vaša podrška.

Recite da li vas žena vara Korak 13
Recite da li vas žena vara Korak 13

Korak 2. Provjerite ima li nove odjeće

Iako je moguće da samo želi udovoljiti sebi, vaša bi žena mogla kupiti novu odjeću kako bi impresionirala svog dečka, pogotovo ako on kupuje seksi odjeću koju nikada prije niste vidjeli. Provjerite je li kući donio novu košulju ili vidite izvod o kupovini u bankovnom izvodu ili na računu za kreditnu karticu. Ako vas nešto brine, razgovarajte s njim o tome da želite kupiti ovu novu majicu.

  • Recite: „Primijetio sam da ste u posljednje vrijeme kupili mnogo nove odjeće. Neki posebni razlozi? " Zatim poslušajte odgovor.
  • Upamtite, možda samo želi novu odjeću jer joj se sviđa novi trend ili je smršavjela ili se udebljala. Nemojte pretpostavljati da ima aferu.
Javite da li vas žena vara Korak 14
Javite da li vas žena vara Korak 14

Korak 3. Provjerite ima li novu frizuru ili se počinje često dotjerivati

To je način na koji žena poboljšava svoj izgled, ponekad vođen željom da zadivi novog ljubavnika. Međutim, može promijeniti šminku i frizuru zbog sebe. Primijetite da li se oblači na poseban način kad je vani bez vas.

Bilo bi dobro razmotriti šta se dešava u životu vaše žene. Da je njegov izgled posljednjih nekoliko godina bio skroman zbog zauzetosti oko brige o djeci, ali sada kada ima više slobodnog vremena, moguće je da više pažnje posvećuje svom izgledu jer ga to čini sretnim

Javite da li vas žena vara Korak 15
Javite da li vas žena vara Korak 15

Korak 4. Primijetite da li tijelo miriše na kolonjsku vodu, a ne na uobičajeni miris

Njeno tijelo je mirisalo na kolonjsku vodu jer je možda provela vrijeme s novim ljubavnikom. Ako primijetite promjenu u mirisu vaše žene, pitajte. Ako nema vjerovatno objašnjenje, to bi mogao biti samo znak da ima aferu.

Nemojte pretpostavljati da je jedan incident s tuđim mirisom znak da ima aferu. Na primjer, možda kolega koristi previše kolonjske vode

Savjeti

  • Upamtite da se vaša supruga možda ponaša ovako kao dio svoje želje da se poboljša, a ne zato što ima aferu. Ne pretpostavljajte najgore jer to može stvoriti trvenje između vas dvoje.
  • Ako mislite da ima aferu, najbolje je da razgovarate o tome.

Preporučuje se: